Een nieuw gezicht; wie is Frank Lindeman?

Een nieuw gezicht; wie is Frank Lindeman?

Ik ben Frank Lindeman en recent gestart als 1 van de projectmanagers bij Hospitality Innovation Campus. Straks meer over mijn rol, maar wie ben ik? 

Hospitality en gastvrijheid zitten in mijn dna. Na afronding van de Hotelschool heb ik lang gewerkt in verschillende bedrijven in de Hospitality-sector. In 2009 maakte ik de overstap naar het onderwijs. De droom om met “de jeugd” bezig te zijn, onze toekomst, bleek in werkelijkheid nog mooier dan vooraf gedacht.

Sinds 2015 werk ik voor Albeda Cluster Hospitality en heb ik het reuze naar mijn zin. En nu mag ik dus ook aan de slag voor Hospitality Innovation Campus! Ik ga mij bezighouden met de projecten Instroombevordering en Doorstroom MBO. Cruciale projecten, want de arbeidsmarkt in de sector staat onder druk. Wij hebben jonge aanwas nodig, zowel in de opleidingen als in de bedrijven. Ik hoop daar met een fantastische samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven successen in te behalen.

Daarnaast ga ik mij bezighouden met de verdere ontwikkeling van ons platform www.HospitalityGo.nl . Dit platform geeft scholieren, studenten en werkzoekenden de mogelijkheid kennis te maken met de sector. Van workshops tot trainingen en van rondleidingen tot proefdagen. HIC en haar partners proberen talloze activiteiten aan te bieden zodat iedereen kan zien welke fantastische mogelijkheden de sector te bieden heeft.

In deze rol vervang ik Ricardo Kluivert die het afgelopen jaar voor HIC actief was. Hij gaat terug naar het Albeda Horecacollege waar hij al zijn aandacht weer gaat geven aan de studenten. Ricardo heeft het afgelopen jaar een mooie start gemaakt met bovenstaande initiatieven, waarvoor dank, en ik hoop deze verder te kunnen uitrollen. 

Meer weten over mij of wat ik ga doen? Neem contact met mij op via of 06-46946077. Ik kijk uit naar de samenwerking!

Avatar foto
Door
Frank Lindeman

You’re invited!

Hic-up bijwonen?

Tijdens een HIC-up komen specialisten uit de Hospitality wereld bij elkaar om elkaar te inspireren en next steps te definiëren. You’re invited! Wil je jouw verhaal delen met de wereld? Wil je een HIC-up bijwonen? Vertel het ons en we nemen contact met je op.