Marc van Kaam: Lid van de HIC Stuurgroep

Marc van Kaam: Lid van de HIC Stuurgroep

Marc van Kaam is een van onze ‘Founding Partners’. Vanaf de oprichting van de Hospitality Innovation Campus is hij betrokken, werken zijn team en het team van de HIC nauw samen en zijn teamleden van Luxor lid van de werkgroep. In onderstaand interview neemt hij ons onder andere mee in zijn motivatie, hoe hij zijn rol ziet en welke doelstellingen hij hoopt te bereiken en leren we Marc beter kennen.  

Passie voor Hospitality 
Deelname aan de HIC stuurgroep is voor mij een logisch vervolg op onze betrokkenheid bij de Leerwerkplaats Wilhelminapier. Daarnaast geloof ik sterk in de waarde van het hospitality vak, dat helaas vaak onterecht negatief wordt belicht en onder druk staat. Hierdoor zien we een afname in de instroom van studenten en een instabiele relatie tussen studenten, onderwijs en bedrijfsleven. Door bij te dragen aan de HIC stuurgroep wil ik helpen de kwaliteit van toekomstige professionals in deze sector te waarborgen. 

De toekomstige professionals helpen is reden voor mij om als persoon en als bedrijf een bijdrage te willen leveren aan de toekomst van dit mooie vak.  

Marc van Kaam, Luxor Theater

Samen streven we naar succes 
De stuurgroep fungeert als een sparringpartner die goed geïnformeerd blijft over alle ontwikkelingen en waar nodig wordt ingezet. Deze betrokkenheid is essentieel om HIC succesvol te maken. Om dat succes te bereiken wil ik samen met onderwijsinstellingen, studenten en het bedrijfsleven de kwaliteit in de hospitality sector verhogen. Ik geloof in het delen en overdragen van kennis, co-creatie en gelijkwaardigheid. Mijn rol en betrokkenheid passen perfect bij mijn persoonlijke- en professionele doelstellingen.

Ik geloof in het delen en overdragen van kennis, co-creatie en gelijkwaardigheid.

Marc van Kaam, Luxor Theater

Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat door mijn studieachtergrond MHS en Imagineering en jarenlange ervaring in de hospitality sector, ik waardevolle kennis en inzichten kan inbrengen die zullen bijdragen aan het succes van HIC. 

Ben jij benieuwd naar wat HIC voor jou zou kunnen betekenen? Neem contact op met het team. 

Avatar foto
Door
Online redactie

You’re invited!

Hic-up bijwonen?

Tijdens een HIC-up komen specialisten uit de Hospitality wereld bij elkaar om elkaar te inspireren en next steps te definiëren. You’re invited! Wil je jouw verhaal delen met de wereld? Wil je een HIC-up bijwonen? Vertel het ons en we nemen contact met je op.