Nieuw concept voor Dag van de Rotterdamse Hospitality

Nieuw concept voor Dag van de Rotterdamse Hospitality

Dit jaar werken we volgens een nieuw concept waarbij de focus zal liggen op een deelgebied in Rotterdam. Elk jaar doen we een ander deelgebied van de stad aan. Dit jaar is de primeur voor Rotterdam-Zuid. En voor alle Hospitality bedrijven uit het 010-gebied organiseren we op een vaste locatie een banenmarkt. De dag is immers een feestje voor de gehele Hospitality sector.”

In maart is de werkgroep – bestaande uit een afvaardiging van Koninklijke Horeca Nederland Rotterdam, Rotterdamse Hotel Combinatie, Albeda en Zadkine – voor het eerst bij elkaar geweest. 

Met het kernteam en de werkgroep is vastgesteld dat we vanaf deze 2e editie gaan werken volgens een nieuw concept waarbij elkaar jaar de focus op een ander deelgebied van Rotterdam zal liggen. Dit jaar heeft Rotterdam-Zuid de primeur. Omdat de Dag van de Rotterdamse Hospitality een feestje is voor alle bedrijven uit de sector organiseren we ook een banenmarkt waar elk bedrijf zich kan presenteren. 

De Dag van de Rotterdamse Hospitality is een feestje voor de gehele Hospitality sector in het 010-gebied. 

Bezoek diversiteit van Hospitality bedrijven
De dag vindt plaats van 10.00 tot 15.00 uur. In de ochtend wordt er voor de doelgroep leerlingen/studenten een aantal tours opgezet, waarbij ze een bezoek brengen aan een diversiteit van Hospitality bedrijven. Van een hotel, restaurant, bar tot een theater of andere inspirerende plek. 

Vervolgstappen
Zowel het onderwijs als de bedrijven hebben inmiddels een save the date ontvangen. Een definitieve uitnodiging volgt voor de zomervakantie. We hopen op zoveel mogelijk aanmeldingen vanuit het onderwijs als vanuit de Hospitality bedrijven, zodat we er met elkaar een mooie en succesvolle dag van kunnen maken. 

Jeanine Schouten, projectleider

Avatar foto
Door
Jeanine Schouten

You’re invited!

Hic-up bijwonen?

Tijdens een HIC-up komen specialisten uit de Hospitality wereld bij elkaar om elkaar te inspireren en next steps te definiëren. You’re invited! Wil je jouw verhaal delen met de wereld? Wil je een HIC-up bijwonen? Vertel het ons en we nemen contact met je op.